Kategorija: Za ženske

Španska muha za boljši seksualni apetit

Španska muha za boljši seksualni apetit

Tisto, kar smo nekoč imenovali španska muha, se sploh ne more primerjati z afrodiziakom, ki ga pod tem imenom poznamo danes. V sodobnem pripravku, ki se v erotičnih trgovinah prodaja pod tem imenom, namreč ni naravnih izvlečkov iz muh oziroma hroščev, ki živijo na področju Španije pod tem imenom. In lahko bi rekla, da je na srečo tako. Zakaj? Zato, ker so pripravki iz hroščkov postali znani kot afrodiziak zaradi tega, ker vsebujejo kantaridin. Gre za snov, ki jo danes uvrščamo med strupe.

Kakšna je sodobna španska muha?

Sodobna španska muha je afrodiziak, ki je ohranil ime, vendar ima drugačne sestavine. Španska muha je uporabna tako za moške kot za ženske, saj deluje stimulativno in daje prijeten občutek obema spoloma. Ne uporablja se za to, da bi si zaželeli seksa takrat, ko nam dejansko ni do njega. Ne, namenjen je vsem tistim, ki ga želijo izboljšati, čutiti več v fizičnem smislu in tudi izboljšati orgazem. Pri ženskah španska muha običajno povzroči večjo občutljivost sluznice, pri moških pa je boljša tudi erekcija. Orgazem pa je pri obeh spolih menda nekaj čisto drugega – daljši in bolj intenziven.

Si želite biti bolj pohotne?

Španska muha ženskam pomaga, da se počutijo bolje, da občutijo več, kadar si želijo seksa, pa so zaradi nje tudi bolj pripravljene, da naredijo prvi korak oziroma dajo pobudo. Ker same opazijo, da čutijo več strasti in jo želijo zadovoljiti, so v očeh svojih partnerjev seveda precej bolj pohotne, kar pomeni, da se spolni odnosi gotovo dvignejo na višjo raven. To pa vedno pomeni velik plus za odnos v celoti. Španska muha torej vzbudi seksualni apetit, s tem pa pomaga, da so zveze zadovoljive in s tem tudi dolgo obstojne. In prav to je razlog, zaradi katerega se ne velja ob omembi afrodiziakov nikoli nasmihati ali zardevati. Vsaka stvar, ki pomaga do osebne sreče, do trdnega partnerstva ali do nasmejane družine, je v današnjem času še kako dobrodošla.

Španska muha? Strah je odveč!

Španska muha? Strah je odveč!

Da obstaja neka reč, ki se ji reče španska muha, sem se seznanila kot najstnica. Starši so mi tako kot verjetno marsikateri drugi ob mojih večernih izhodih v klube naročili, naj pazim na svojo pijačo. Vedno naj to najprej popijem, šele nato naj grem na plesišče, da se ne bi v njej slučajno znašla španska muha. Niso mi povedali kaj dosti in mislila sem, da gre za kakšno modro tabletko, danes pa vem, da je španska muha na voljo v kapljicah oziroma v tekočini.

Španska muha ima resne naslednike

V času mojega odraščanja je bila španska muha za dekleta veliko zlo – tako so vsaj bili prepričani starši. Krožile so zgodbice o tem, kako so se mlada dekleta zaradi nje popolnoma predale razvratu in seksala kar vse povprek, saj niso mogla nadzorovati svoje pohote. Danes je španska muha afrodiziak, ki ga najdemo v erotičnih trgovinah, veliko bolj kot teh kapljic pa se ženske bojimo drog za posilstvo (day rape drugs), ki so precej bolj nevarne in tudi učinkovite. To so droge, zaradi katerih bomo današnji starši pred večernim izhodom držali pridigo svojim hčeram, in to več kot upravičeno.

Izkušnje preženejo strah

V svojem življenju nisem nikoli naletela na nobeno dekle ali žensko, ki bi zaradi španske muhe pozabila na predsodke in bi se prelevila v neumorno nimfomanko. Ostalo je le pri zgodbicah, ki so bile precej trapaste. In ko sem ob obisku erotične prodajalne s fantom prvič videla špansko muho, sem se zato o njej pozanimala. Šlo naj bi za afrodiziak, ki vpliva na sluznico in njeno prekrvavitev, zato sva jo kupila – da preveriva, ali res deluje.

Zaužila sem predpisano količino kapljic in čakala na učinek. Sem bila res nekoliko mokra, ali se mi je to zgolj zdelo zaradi psihološkega učinka? Morda je stvar res minimalno delovala, a daleč od tega, da bi se mi mešalo od pohote. Seks je bil takšen kot vedno. Tako lahko danes iz prve roke potrdim, da španske muha ni nič nevarnega – strah mojih staršev je bil povsem odveč.